Találd meg!

Találd meg!

A nagykonyhai eszközök beszállítója

2019. március 21. - Nándoki Nóra

Aki valaha dolgozott a vendéglátásban, azon belül is gasztronómiai profillal rendelkező vállalkozásban az tudja, hogy mennyire fontos egy megfelelő és megbízható beszállító kiválasztása a konyhában felhasznált eszközök területén.

A nagykonyhai eszközök speciális kategóriába esnek a kereskedelemben. A szakácsoknak, kuktáknak, felszolgálóknak, sőt az étterem vezetőinek is speciális elvárásai vannak az egyes nagykonyhai kellékek funkcionalitását tekintve. Emellett fontos lesz még a tartóssága, a minősége és a vendéglátóhely atmoszférájához való kapcsolódás is. Épp ezért a hosszú távon gondolkodó nagykonyhai személyzetnek és menedzsereknek mindig érdemes megfontolnia, milyen nagykonyhai eszköz beszállítóval alakít ki üzleti kapcsolatot.

A Gasztro Palazzo pont egy ilyen vállalkozás, mely a vendéglátóipari, szállodai és nagykonyhai eszközök értékesítésére specializálódott. Nemzetközi tapasztalatának köszönhetően pontosan érti milyen eltérő igények jelennek meg a különböző országokban és ennek a tudásnak megfelelően ad tanácsot és javaslatot a legjobb termék portfólióra az igények alapján. Vendéglátósként mindenképpen érdemes megtekinteni a gasztro webáruházukat.

nagykonyhai_eszkozok.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://talald-meg.blog.hu/api/trackback/id/tr6414225969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása