Találd meg!

Találd meg!

Szuper tároló konténer

2019. május 31. - Nándoki Nóra

Az élelmiszeripar és az agrárszektor hatalmas mennyiségben alkalmaz tartályládákat a legkülönfélébb zöldségek és gyümölcsök szállítására és raktározására. Az utóbbi évtizedekben egyre inkább átvették a fa alapanyagú megoldások helyét a műanyag tárolók. Ma már rengeteg szempontból sokkal hatékonyabb ezeknek az alkalmazása a korábbiakhoz képest.

szuper_tarolo_kontener.jpg
Egy szuper tároló konténer avagy tartályláda olyan műanyagból készül, mely rendkívül strapabíró mégis könnyű. A lassú amortizáció mellett fontos tulajdonság a higiénia magas fokú biztosítása is. Az olyan termékeknél ahol fontos a frissesség megőrzése, ráadásul gyakran cserélődnek a termékek az egyes tárolókban, fontos hogy könnyen tisztíthatók legyenek. Könnyebb is ezekkel a műanyag tárolókkal megfelelni a különféle ISO és a HACCP előírásoknak is. Fontos szempont még a kezelhetőség. Egy ilyen méretű konténernek képesnek kell lennie támogatni a gépi mozgatást és a ellenállnia annak. Mivel nagyon jó a struktúra tartása ezeknek az eszközöknek, így remekül pakolhatók egymásra anélkül, hogy kár keletkezne bennük akár hosszú éveken át is. Ezzel további költségeket takaríthat meg vállalkozásunk a raktározás során. Végezetül pedig megemlíthetjük, hogy már nem elérhetetlen a környezetbarát felhasználás sem, hiszen ezek a műanyag konténer újrahasznosíthatók avagy újrafelhasználhatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://talald-meg.blog.hu/api/trackback/id/tr3414867640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása