Találd meg!

Találd meg!

A leggyakoribb kárpitos kellékek – kihez forduljunk, ha felújítanánk bútorunkat?

2020. február 12. - Nándoki Nóra

Egy kárpitos a teljes körű és kielégítő munkához rengeteg különböző kelléket használ fel munkája során. Nem is gondolnánk, hogy mennyiféle alapanyagra és eszközre van szüksége ahhoz, hogy bútorainkat új pompába öntse. Ha kárpitosként szükségünk lenne eszközökre vagy csak magánszemélyként magunk szeretnénk felújítani a bútorunkat, akkor cégektől és kereskedésektől beszerezhetjük a szükséges eszközöket. De mik is ezek pontosan?

Az eszköztár rendkívül változatos az asztallábtól kezdve a a párnatölteléken és ragasztókon át egészen a cérnáig. A kárpitosok általában tudják kitől és hogyan érdemes beszerezni ezeket az eszközöket, sokszor megvan a saját beszállítójuk, de magánszemélyként már bajban lehetünk. A legjobb megoldás egy kárpitozással foglalkozó cégtől beszereznünk a szükséges anyagokat, akinél egyértelműen minden megvan, amire csak szükségünk lehet. Persze egy általánosabb boltban is bevásárolhatunk, de ott nem biztos, hogy megtaláljuk azt a minőséget, amire szükségünk van.

Ha nincs kedvünk bajlódni a felújítással, akkor pedig nincs más hátra, mint egy profi kárpitoshoz elvinnünk kedvenc bútordarabunkat és vele megcsináltatni a szükséges javításokat, felújításokat.

karpitos_kellekek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://talald-meg.blog.hu/api/trackback/id/tr1515471326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása