Találd meg!

Találd meg!

Pincér kötények fajtái

2019. december 07. - Nándoki Nóra

Egy étterem sikerességéhez számos tényező hozzájárul. Érdemes minden kiegészítő elemre odafigyelni, sokak mellett például a pincér kötényekre is.  A pincérkötények ugyanúgy hozzájárulnak éttermünk vizuális megjelenéséhez mint bármi más. Gondoljunk csak bele milyen benyomást kelthet egy vendégben egy igénytelenül öltözött pincér. 

pincer_kotenyek_fajtai-min.jpgA pincérkötények fajtáit tekintve nagyon sok félék lehetnek. Leggyakrabban használtak a derék, mell és bőr kötények. Kiválasztásukkor mindig mérlegelni kell melyik illik éttermünk arculatához leginkább. Mindig törekedni kell az elegáns megjelenésre, de nem érdemes megfeledkezni a kötények praktikumáról sem. A pincéreknek mindenféleképp olyan kötényekre van szükségük melyben tárolni tudják, noteszüket illetve tollukat, lehetőleg valamilyen kevésbé látható helyen

A praktikum mellett érdemes még odafigyelni hogy a pincéreket a kötény viselése semmilyen módon ne akadályozza a mozgásban. A legjobb kötényeken olyan helyen helyeznek el kivágásokat hogy abban egyáltalán nem nehézkes a pincér mozgása.A kötényeken mindig érdemes elhelyezni logónkat így is tovább erősítve brandünket. A pincérkötények továbbá remekül egységesítik az alkalmazottakat. Érdemes mindig nyomon követni a trendek változását, így mindig naprakész lehet pincéreink, illetve további éttermi alkalmazottaink megjelenése.

Mindent összefoglalva a pincérkötények minősége egyáltalán nem elhanyagolható téma. Minden étteremnek gondosan megválasztott kötényekkel kell rendelkezni mely minőségben járul hozzá a megjelenéshez.

A bejegyzés trackback címe:

https://talald-meg.blog.hu/api/trackback/id/tr4215339402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása