Találd meg!

Találd meg!

Mennyibe kerül egy feliratos póló?

2019. április 26. - Nándoki Nóra

Ha feliratos póló vásárlásban gondolkodunk, akkor első körben elkezdünk az árak után kutakodni, arra számítva, hogy egy egyedi termék elkészítése sokba fog fájni nekünk. A feliratos pólók ára ma már egyáltalán nem olyan sok, mint gondolnánk. Régebben különlegességnek számított egy-egy zenekaros, filmes, vicces mintájú póló, ma már azonban számtalan cég foglalkozik ezek gyártásával. A kínálat növekedése magával vonzotta, hogy az árak is lejjebb mentek, így ma már egy átlag póló áráért megkapunk egy egyedi darabot.

Nem kell tartanunk hát attól, hogy azért mert készíttetünk egy ruhadarabot ez plusz költséget von maga után. Egy átlagos üzletben vásárolt póló ára is ennyi lesz, ha nem több. Kisvárosokban a kevesebb cég miatt számíthatnánk magasabb árakra, de ott az adott fizetésekhez alakítják az árakat. Egy nagyobb városban bár nagyobbak a fizetések, de a verseny is nagyobb, így emiatt nem kell magas árakra számítanunk. További előny, hogy online is meg tudjuk rendelni, sokszor ingyenes szállítással, így még időt is tudunk spórolni. Mivel a feliratos pólókészítő cégek erre specializálódtak, így bevált, jó minőségű anyaggal dolgoznak, hogy fenntartsák vásárlóik hűségét.

Érdemes tehát utánanézni, kutakodni és összehasonlítani az árakat, de ha mégis belefutnánk 1-1 drágább darabba az az egyedisége miatt garantáltan megéri a pénzét.

feliratos_polok_ara.png

A bejegyzés trackback címe:

https://talald-meg.blog.hu/api/trackback/id/tr1414787280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása