Találd meg!

Találd meg!

Mérőeszköz kalibrálás Magyarországon

2018. június 02. - Nándoki Nóra

Mérőeszköz kalibrálás Magyarország


A mérőeszköz kalibrálás Magyarország csupán egy pár tucat vállalat által végzett szolgáltatási piachoz tartozik. Azonban rendszeressége szükséges a hosszú távon minőségi szolgáltatás nyújtani akaró autószervizek életében. Egy professzionális felülvizsgálat nemcsak támogatja kapacitások kihasználásának maximalizálását, de segít elkerülni a mélyen rejtőző hibák és rossz beállítások okozta hatékonyságromlást. A felülvizsgálat elvégzésével még időben ellenőrizhetőek a gyári előírások illetve a jogszabályok módosulásai. A rendszeres felülvizsgálat nemcsak a hatékonyságot növeli, de költségmegtakarító hatása is látványos, mivel az eszköz problémákat még azok kritikussá válása előtt észleljük és ki tudjuk javítani. A folyamat automatizált és minden adatot / információt digitálisan is lementünk későbbi elemzés céljából.


Hol érdemes elvégeztetnünk a kalibrálást?


Egy igazán kiváló mérőeszköz kalibrálás szolgáltatáshoz a lehető legjobb felszereltségű laborra és szakemberekre van szükség. Ehhez a Tools Control egy saját labor épített, ami megfelel az ISO 17025 szabvány előírásainak - a vizsgáló- és kalibráló laboratóriumok felkészültségének kapcsán. Ezzel az infrastrukturális háttérrel képesek több mint tízezer eszköz vizsgálatát és kalibrációját elvégezni éves szinten. A vállalat munkatársai között vannak informatikus fejlesztők, metrológusok, méréstechnikusok és auditor szakértők. Ők együtt végzik az autószervizekben használatos szerszámok/eszközök felülvizsgálatát és kalibrálását. Ebbe beletartozik az akkreditálás, a hitelesítés, a joghatással való mérések, a kalibráció, és az újrakalibrálási idő - érvényesség beállítása valamint ellenőrzése. Közel 130 fajta berendezés és azok több ezer altípusának kalibrálását tudja a Tools Control elvégezni, többek között: adagoló előtöltők, adblue rendszerek, befecskendező szelepek, futóművek, mikrométerek, nyomatékkulcsok felülvizsgálatával.


Mik az előnyei Toolscontrol szolgáltatásainak?

  • időt spórol a szervize munkatársai számára
  •  nem kerül ki hibás szolgáltatás a keze alól a rosszul beállított eszközök miatt
  •  a lehető legpontosabb kalibrációs szolgáltatást kapja vállalkozása

A mérőeszköz kalibrálás és felülvizsgálat egy komplex, hosszútávú befektetés saját vállalkozásába, érdemes ezért megbízható vállalkozást választani

meroeszkoz_kalibralas_tools_control.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://talald-meg.blog.hu/api/trackback/id/tr414012860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása