Találd meg!

Találd meg!

2018 egyik legmenőbb rendezvénykiegészítője: a fotóautomata

2018. július 26. - Nándoki Nóra

Minden jeles eseményt az életünkben szeretnénk különlegessé tenni és a legjobb pillanatokat megörökíteni. Sajnos nem mindig tudunk találni egy jó fotóst aki ráér, vagy éppen az elkészült képekről lemarad valaki és örökké hiányolni fogja az emléket. De most elterjedőben van egy új trend: a fotóautomata kölcsönzés. Ez az eszköz, amelyet egyébként selfie gépnek is neveznek, képes gyorsan nagy mennyiségű fotót készíteni. Ezeket nemcsak digitálisan rögzíti, de a legjobban sikerült általunk kiválasztott képeket azonnal ki is tudja nyomtatni. Természetesen az online kapcsolat sem maradhat el 2018-ban, így a fotóautomata képes rögtön kapcsolódni a közösségi média hálózatokra.

Mikor érdemes igénybe vennünk a fotóautomata kölcsönzést?

Legjobban akkor járunk a kölcsönzéssel, ha sok embert kell lefotóznunk rövid idő alatt egy olyan eseményen ahol sokan vannak.Ekkor hiába fizetünk ki egy profi fotóst, nem biztos hogy lesz elég ideje mindenkiről elég fotót készíteni. Épp ezért  ha tudjuk hogy valamilyen nagyobb rendezvény lesz a közeljövőben: munkahelyi és karácsonyi céges partyk, szülinapi vagy házassági évfordulók és jubileumok, nagy tömeget vonzó megnyitók és persze az esküvők.box2.jpg

 

Miért jobb egy fotósnál a fotóautomata?

Egyrészt mivel egy szinte teljesen automatizált gépről van szó, így sokkal gyorsabban tud képet csinálni mindenkiről. A géphez bárki odamehet a kölcsönzés ideje alatt, így nem kell egy rövid időtartamba belesűríteni minden vendéget idegőrlő sorbanállás mellett. A gép használta nem nehéz, de tapasztalatlanabb társaságokhoz a legjobb kölcsönzést biztosító cégek küldenek egy kezelőt/asszisztenst is, aki segít a gép felállításában. ezenkívül jól jönnek a tanácsai és tippjei az egyes beállásoknál, hogy mi az ami a legjobb képeket eredményezi. A fotóautomata mellé általában adnak vicces kiegészítőket, jelmez kellékeket, hogy igazán bolondos fotókat tudjunk csinálni. Ezek segítségével még a legmorcosabb ember arcára is mosolyt csalhatunk.

Budapesten a legegyszerűbb a kölcsönzés, de máshol is megoldható a bérlés. További információért érdemes lecsekkolni ezt a fotóautomata kölcsönzőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://talald-meg.blog.hu/api/trackback/id/tr8814117793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása