Találd meg!

Találd meg!

Céges logótervezés és modern arculat

2018. december 27. - Nándoki Nóra

A mai kompetitív környezetben nem egyszerű talpon maradnia a cégeknek. Hatalmas nyomás nehezedik a magyar kis és közepes vállalkozásokra, hiszen mióta megnyitottuk határainkat a nyugati cégek előtt, rendkívül erős versenytársakkal kell felvennünk a versenyt.

Nyugaton már régóta tudják, hogy a siker kulcsa nem csak a minőségi termék, hanem a szuper megjelenés is. Olyan ez mint egy állásinterjú: jól kell kinéznie a polcon a terméknek, különben nem fogják elfogadni az emberek, hogy minőségi árut látnak az orruk előtt.

Az arculattervezés szolgáltatásokat sok cég fenntartásokkal kezeli a mai napig: nem adnak eléggé a látszatra és az arculattervezés az a költség amin spórolni szeretnének. Nagyobb hibát nem is követhetnének el: elszalasztják a lehetőséget rengeteg dologra:

  • visszatérő vásárlókat szerezhetnének
  • kitűnhetnének a tucattermékek közül
  • lojálisabb munkatársakat szerezhetnének, akik büszkék arra, hogy a cégnél dolgozhatnak

A Marketing21 ügynökség éppen ezért indította el a modern arculattervezés szolgáltatását, ami hiánypótlónak tekinthető a piacon. A cég nem csak azért előnyös választás, mert egységessé varázsolja a arculatot (erre egyébként bármelyik grafikai stúdió vagy kreatív ügynökség képes lenne), hanem azért is mert innovatív szemlélettel tervez. A szolgáltatás középpontjában azok az eszközök állnak, amelyek egy modern marketing rendszerhez szükségesek. Webes logót terveznek, elkészítik a honlap ikonját is, tehát az online térhez igazított arculattervezést kínálnak.company-products.png

A bejegyzés trackback címe:

https://talald-meg.blog.hu/api/trackback/id/tr9214516970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása