Találd meg!

Találd meg!

Profi fogfehérítés

2019. április 28. - Nándoki Nóra

A fogfehérítés egy egyre keresettebb szolgáltatás Magyarországon is. Az Atlanti-óceánon túl az Egyesült Államokban nagy hagyománya van a fehéren csillogó hollywood-i mosolynak. Illetve a nyugat-európai államokban is sokan szánják rá az időt és pénzt arra, hogy fogaik egy tinédzser fiatalságát tükrözzék. Noha egy fogkő eltávolítással, mely évente ajánlott eljárás, sokat visszanyerhet az ember a korai fehérségből, a fogaink egy idő után fokozatosan sárga színbe váltanak.

profi_fogfeherites.jpg
Azonban akinek imponálnak a csillogó fehér fogak az könnyű helyzetben van. A profi fogfehérítés már hazánkban is elérhető igen kedvező áron. Érdemes mindig szakosodott fogászati kezelést választani a házi praktikák helyett. Az otthoni módszerekkel tele van az internet és gyakran látványos eredményeket is hoznak, de az esetek 90%-ban megsértjük velük a fogzománcot. Ez az első védelmi vonala a fogainknak és sajnos pótolhatatlan természetes úton. Épp ezért érdemes egy esztétikai fogászatot felkeresnünk a fehérítés céljából, ahol képzett dentálhigiénikusok vagy fogorvosok tudják biztosítani az elvárt eredményt. Mindezt természetesen a fogsor hosszú távú védelmével egybekötve garantálják.

A bejegyzés trackback címe:

https://talald-meg.blog.hu/api/trackback/id/tr6614792152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása