Találd meg!

Találd meg!

Az IBC tartály fontossága

2019. december 12. - Nándoki Nóra

ibc_tartaly_fontossaga.jpg
Az élelmiszerek és egyéb áruk szállítását minden szállítmányozó cégnek a lehető legnagyobb biztonságban és minőségben kell lebonyolítania. Ez alól egy termék sem kivétel. Vannak azonban olyan termékek, ahol még az átlag termékeknél is fontosabb a biztonság. Ilyenek a veszélyes áruk például. A veszélyes árukra szigorúbb nemzetközi szabályok vonatkoznak. Itt lép központi szerepbe az IBC tartály fontossága, hiszen az IBC tartály a legbiztonságosabb eszköze szárazföldön a veszélyes áruk szállításának. Mi számít azonban veszélyes terméknek? Például az elemek, akkumulátorok, öngyújtók és gyufák, parfümkészítmények, marókészítmények vagy éppen a radioaktív szállítmányok. A legtöbb szárazföldön szállító cég az IBC tartályt választja a szállításhoz, mert ez az eszköz rendkívül biztonságos. Emellett a modern IBC tartályok újrahasznosíthatóak is, így védve a környezetet.
A biztonság elsődleges fontosságú, hiszen veszélyes gázok és anyagok szabadulhatnak el a légtérben, ha nem vigyázunk rájuk megfelelően. A legtöbb veszélyes áru gyúlékony is, így különösen vigyázni kell, hogy ne történjen káresemény. Szerencsére az IBC tartály választásával ezek az esetek teljes mértékben elkerülhetőek.

A bejegyzés trackback címe:

https://talald-meg.blog.hu/api/trackback/id/tr3015349462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása